Linkkejä:

 

Kansainvälinen joogaterapeuttijärjestö:
www.IAYT.org

 

American Mindfulness Research Association (AMRA)

 

www.psykofyysinenpsykoterapia.fi

 

Suomen Mielenterveysseura

 

mooji.org

 

 

Turun joogayhdistys

 

www.joogaliitto.fi


WWW-sivujen suunnittelu:
Vesa Loikas Design

 


Riitta Lusenius


arrow-top
Sivun alkuunsähköposti: info@joogaterapia.fi

Facebook: JoogaHarmonia

puhelin: 044-040 5068 (Mira)

               

Mira Niemi

 

 

 

 

  Joogaterapeutti RYT 500 (Registered Yoga Therapist), jooga- ja meditaatio-opettaja, tietoisuustaitokouluttaja Riitta Lusenius:

Jooga on ollut oleellinen osa elämääni pitkälti toistakymmentä vuotta. Aloitin Astanga-joogalla, josta vähitellen siirryin Hatha-joogaan. Joogaohjaajaopintoni suoritin vuosien 2005 ja 2006 aikana kansainvälisen Ananda Seva -järjestön Sydämen ja tiedon joogaohjaajakoulutusohjelmassa.

Vuonna 2006 valmistuin joogaterapeutiksi Kaliforniasta, kansainvälisen joogaterapeuttijärjestön (International Association of Yoga Therapists) hyväksymästä koulutuksesta. Olen kyseisen järjestön jäsen. Olen sertifioitu Yoga of the Heart -joogaterapeutti (sydän- ja verisuonitaudit, syöpä) suoritettuani vuonna 2010 Nischala Devi Joyn jatkokoulutuksen www.abundantwellbeing.com.

 

Vuosina 2008 ja 2009 suoritin 1,5 vuoden mittaiset opinnot Integraali Psykologiassa - idän ja lännen traditoita yhdistävä inhimillisen kehityksen ja psykoterapian koulutus /East-West Psychoconsulting Oy.

Vuosina 2009-2010 Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon apuvälineinä -koulutus (Mindfulness-Based Cognitive Therapy)/ Integrum Institute. Olen Suomen psykofyysisen psykoterapian yhdistys ry:n jäsen.

 

Olen Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ostopalveluterapeutti.

Teen yhteistyötä myös Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) sekä Lounais-Suomen Syömishäiriöperheet ry:n kanssa. Toimin Turun joogayhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2010 - 2013.

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri, varatuomari, valtiotieteiden lisensiaatti. Olen tehnyt 18 vuoden uran liike-elämässä johto- ja kehittämistehtävissä. Minulla on laaja kokemus mm. henkilöstön kehittämisestä, strategisista kehityshankkeista sekä esimiestehtävistä.

Olen kiinnostunut erityisesti joogan ja tietoisuustaitojen tarjoamista mahdollisuuksista yksilön kokonaisvaltaisen terveyden ja elämänilon lisäämiseksi sekä näiden positiivisten muutosten saattamisesta myös työyhteisöjen voimavaraksi.  

 

 

 

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja (RYT200), tietoisuustaitokouluttaja Mira Niemi:

 

Jooga tuli elämääni yli 10 vuotta sitten. Aloitin fyysisestä hatha-joogasta, josta sain suuren avun silloisiin selkävaivoihini. Matkan varrella olen kokeillut monia erilaisia joogasuuntauksia palaten kuitenkin kerta toisensa jälkeen hatha-joogan pariin. Jooga- ja meditaatio-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2012 kansainvälisen Ananda Seva –järjestön Sydämen ja tiedon joogaohjaajakoulutuksesta. Valmistumisen jälkeen olen lisäkouluttanut itseäni erilaisilla kursseilla, jotka ovat liittyneet pääasiassa joogan anatomiaan (esim. fysioterapeutti ja iyengar-joogaopettaja Julie Gudmestadin kurssi).

 

Ensimmäisen Riitta Luseniuksen Tietoisuustaidot ja jooga –kurssin kävin vuonna 2009, jonka jälkeen tietoisuustaitoharjoitukset ovat olleet osana jokapäiväistä elämääni. Olen opiskellut joogaa, meditaatiota ja tietoisuustaitoja Riitan johdolla monia vuosia.

 

Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Opetustyöni on keskittynyt aiemmin lähinnä koulu- ja päiväkotimaailmaan. Myös kaupanala tuli tutuksi työskennellessäni viisi vuotta ekokaupassa sekä myynti- että esimiestehtävissä.

 

Minua kiehtoo ihmiskehon viisaus, mielen toiminta ja ihmisessä olevat voimavarat ja kyky toipua. Olen itse saanut suuren avun joogasta ja tietoisuustaitojen harjoittamisesta, joten näiden asioiden opettaminen, eteenpäin vieminen ja omien oivallusten jakaminen tuntuu luonnolliselta jatkumolta minulle.

 

 

 

 

Yhteistyökumppaneita:

 

Marckwort Koulutusyhtiöt Oy www.marckwort

 

Turun yliopistoliikunta http://www.utu.fi/opiskelu/hyvinvointi/liikunta/

 

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, Turku http://www.yths.fi/yhteystiedot/toimipisteet/turku

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri http://www.vsshp.fi/fi/

 

Vitaevia www.vitaevia.fi

 

Frantsilan Hyvänolon Keskus http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

 

Björkholm - lomasaari http://www.bjorkholm.parnet.fi/

 

Fredrikan lähde http://www.fredrika.fi/
Pidä huomiosi läsnäolossa ja mitään muuta ei ole.

- Mooji -