Joogaterapia -50 % ja ilmainen tutustumiskäynti

Stressaako arki? Haluatko saavuttaa mielenrauhan, hyvinvoivan lihaksiston ja kyvyn rauhoittua jopa kiireisen arjen keskellä? Mikäli vastasit kyllä, et varmasti halua ohittaa meidän online kampanjaamme. Lue alta, miten sinäkin voit alkaa harrastaa joogaa ilmaiseksi.

 Jokainen joogaa kokeillut on varmasti yhtä mieltä siitä, että parhaat joogaharjoitukset antavat kokonaisvaltaisen rauhan ja edistävät sekä kehon että mielen hyvinvointia. Me järjestämme yksilöllistä joogaterapiaa sekä suosittuja mindfulness- ja joogakursseja, joilla jokainen voi oppia stressinhallintaa ja muita tärkeitä elämänlaatua parantavia kykyjä. Terve ja vahva keho on tietenkin loistava bonus tämän päälle!

Juuri nyt on mainio aika aloittaa jooga ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, sillä meillä on käynnissä online terveyskampanja 2019. Tarjoamme kaikille kampanjaan osallistuville ilmaiset tutustumiskäynnit mihin tahansa ryhmään tai yksilölliseen joogaterapiaan (arvo jopa 85 €). Tutustumiskäynnin jälkeen odottaa tietenkin tervetuliaisbonus – saat kaikki joogaterapiakäynnit puoleen hintaan 2019! Meillä on uudet tilat, parhaat ohjaajat ja vuosikausien kokemus. Voit vertailla eri joogastudioita, etkä takuulla löydä parempaa.


Saat ilmaiset tutustumiskäynnit ja muita tarjouksia täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen online. Syötä vain tietosi ja bonuskoodi “jooga2019”, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää. Varaamme yhdessä sinulle parhaiten sopivan ilmaisen tutustumiskäynnin. Kampanja on voimassa ainoastaan oheisella online lomakkeella ja rajoitetun ajan, joten älä odota, vaan ota ensimmäinen askel kohti stressitöntä elämää, hyvinvoivaa mieltä ja vahvaa kehoa. Omasta itsestä huolehtiminen on tärkeä bonus jokaisessa elämänvaiheessa.


Nimi:
Sähköposti:
Viesti:


Täytä lomake ja pidä sähköpostiasi silmällä – luvassa on ilmaista joogaa ja muita vuoden 2019 parhaita terveystarjouksia. Hengitä syvään, nauti ja valmistaudu kokemaan täydellinen mielenrauha. Uudet puhdistavat ja rentouttavat kokemukset odottavat.Kun tajuat, että mitään ei puutu, koko maailma on sinun.

- Laotse, 500 eaa -